EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Първа копка за водния проект в Душанци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Първа копка за водния проект в Душанци

mail12:30 | 18.10.2011прегледи 1868 коментарикоментари 0


Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов направи първа копка на интегриран воден проект в село Душанци, община Пирдоп. "Това е най-големият проект като сума за българско село - 12 млн. и половина. Аз ще ви дам пример, че за големи общини не отиват 12 млн. и половина", заяви министърът. Той сподели, че е удовлетворен. "Надявам се да са удовлетворени и хората на това село. Хората заслужават да го имат, така че да им е честито".
Въпреки зимния студ жители на Пирдоп и Душанци очакваха с нетърпение идването на премиера Бойко Борисов и земеделския министър Мирослав Найденов. Министър Мирослав Найденов обясни, че до последния момент са били с премиера Борисов, но се е наложило той да се върне в Министерски съвет.
Събитието откри временно изпълняващият длъжността кмет на община Пирдоп Дима Даракова. "Всички Вие бяхте свидетели от сключването на договорите и днес е време да направим реално стартирането на ефективните дейности по този проект. За това за мен е удоволствие днес пред вас г-н Мирослав Найденов да направи първата символична копка на проекта", заяви Даракова, която откри събитието в центъра на Душанци.
Тя поздрави жителите на общината и гостите. Сред тях бяха освен министър Найденов Румен Порожанов, директор на Държавен фонд Земеделие и народния представител Емил Димитров. Тържествен водосвет отслужи отец хаджи Недко Бръмбаров. Събитието завърши с голямо хоро.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg