EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Путин не е болен, но отлага визита

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Путин не е болен, но отлага визита

mail14:40 | 12.03.2015прегледи 1067 коментарикоментари 0


Руският президент Владимир Путин няма никакви здравословни проблеми, заяви неговият говорител Дмитрий Песков във връзка с появилите се спекулации по повод отменено посещение в Казахстан.

Като се позовава на правителствени източници в Казахстан, агенция Ройтерс съобщи вчера, че Владимир Путин е болен и затова няма да се състои планираното за днес и утре негово посещение в Астана.

Президентът е в абсолютно добро здраве, заяви по този повод Дмитрий Песков, като посочи, че срещата между лидерите на Русия, Казахстан и Беларус се е отложила по взаимно съгласие.

Президентският говорител обясни появата на слуховете за здравословното състояние на Владимир Путин с пролетното "изостряне".

Като изгрее слънце и замирише на пролет, започва да се говори за изостряне. На някой му се привижда оставка на шефа на "Роснефт" Игор Сечин, на друг - оставка на правителството, а трети се чуди защо от няколко дни не вижда президента Путин по телевизията, коментира говорителят на Кремъл.

Ние се отнасяме спокойно към такива слухове и отговаряме, когато ни задават въпроси, каза още Песков. По думите му Владимир Путин не е планирал да участва и в днешната разширена колегия на Федералната служба за сигурност.

Руският президент постоянно провежда срещи, но не всички са публични, добавя Песков. /БНР

 


Тагове: Путин, визита
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg