EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Прием на стажанти в „Белла България”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Прием на стажанти в „Белла България”

mail08:20 | 12.03.2013прегледи 700 коментарикоментари 0


„Белла България” обявява началото на приема на документи за стажантстката си програма през лятото по време на изложението „Национални дни на кариерата” (12-13 март 2013, НДК, София). Хранителният холдинг предлага до три месеца стаж в областта на продажбите, маркетинга, финансите, информационните технологии, производството, снабдяването, човешките ресурси и комуникациите.

Одобрените кандидати се назначават на граждански договори. Успешно завършилите получават сертификат, а най-добрите – постоянен трудов договор или възможност за участие в корпоративен проект.
„Летните стажантски програми в „Белла България” дават отлични възможности на студентите да натрупат практически опит под менторството на висококвалифицирани експерти с международен опит”, коментира Златислава Медарова, директор „Човешки ресурси” в компанията. По думите й, отговорност на бизнеса е да подкрепя инициативи за създаване на благоприятна среда за развитие на студентите чрез срещата им с реалния бизнес, за да могат те успешно да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера.
Традиционно интересът към стажантската програма на „Белла България” е много голям. Ежегодно кандидатите да трупат опит в холдинга са стотици, а до 30% от тях се реализират професионално в компанията.
„Белла България” е един от най-големите корпоративни работодатели в страната. Компанията предлага отлични условия на труд и заплащане според постигнатите резултати. Създава предпоставки за кариерно развитие и прилага модерни форми на обучение.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg