EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Преподавателска кредитна карта DSK-ITIC Credit на пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Преподавателска кредитна карта DSK-ITIC Credit на пазара

mail09:15 | 04.11.2010прегледи 1056 коментарикоментари 0


Банка ДСК и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) създадоха съвместна кредитна карта с логото на MasterCard – DSK-ITIC Credit. Новата кредитна карта DSK-ITIC Credit съчетава в себе си предимствата на банкова кредитна карта MasterCard и на преподавателска идентификационна карта ITIC. С нея, клиентът може да се идентифицира като преподавател, което му дава възможност да се възползва от преференциите, предлагани от кобранд партньора АПАО:
-Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени за застраховки при пътуване;
- Преференции в чужбина – ползване на отстъпки в над 3 000 обекта по света, музеи, културни и исторически забележителности, кина, галерии, театри, ресторанти, заведения и др.;
- Преференции в България – предоставяне на над 1 000 преференции в България в най-разнообразни области.
Картата е предназначена за преподаватели на редовна практика във висши, средни и основни учебни заведения, лектори на трудов договор, както и преподаватели на редовна практика в езикови школи, членки на Оптима.
Клиентите могат да се възползват от преференциална годишна такса, както и възможност за одобрение на кредитен лимит без обезпечение. Процедурата за кандидатстване е максимално улеснена, като за карти с лимит до 1 000лв. не се извършва анализ на дохода.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg