EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития на 23 януари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития на 23 януари

mail08:30 | 23.01.2014прегледи 693 коментарикоментари 0


София.
Държавният глава Росен Плевнелиев ще се срещне министъра на външните работи на Република Сърбия Иван Мъркич, който е на посещение в България.

***
София.
В сградата на Националния исторически музей в столицата, президентът Росен Плевнелиев ще даде традиционния прием за ръководителите на дипломатически мисии, акредитирани в Република България.

***
София.
От 09:00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на ВСС.

***
София.
От 09.30 часа в Хотел „Шератон София – Балкан”, площад „Света Неделя“ 20, министър Драгомир Стойнев ще открие кръгла маса „Реиндустриализация чрез конкурентоспособност“.

***
София.
От 10:00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10:0 часа Софийски градски съд – 29 състав ще заседава по дело НОХД №4708/2013 – срещу Илко Радев (чл. 119 вр. чл. 115 от НК, убийство извършено при превишаване пределите на неизбежна отбрана ).

***
София.
От 11:00 часа в сградата на ЦППКОП - пл. “Света Неделя” 6, ръководството на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) ще даде пресконференция. На пресконференцията ще присъстват Бойко Великов, директор на ЦППКОП, Елеонора Николова, заместник-директор, ръководители от специализираната администрация в Центъра. На пресконференцията ще бъде предоставена информация за актуалното състояние на проекта БОРКОР, както и за приоритетите и задачите на ЦППКОП през 2014 г.

***
София.
От 11:00 часа , зала „Партер“, сградата на МОСВ на ул. „У. Гладстон“ 67, Министър Искра Михайлова ще връчи наградите на отличилите се участници във второто издание на Европейска седмица за намаляване на отпадъците 2013 г. за България.

***
София.
От 11:00 часа в Пресклуба БТА ще има пресконференция на коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България".

***
София.
От 11:30 часа при естакадата на пътния възел на СОП с бул. „Царица Йоана“ /в близост до магазин Baumax/, министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков ще проверят напредъка в строителството на участък 1 от Западната дъга на Софийския околовръстен път - път ІІ-18 от км 59+400 до км 61+629 и от км 0+000 до км 0+780.

***
София.
От 12:00 часа в сградата на МВнР Министър Кристиан Вигенин и министъра на външните работи на Република Сърбия Иван Мъркич ще дадат съвместна пресконференция.

***
София.
От 12:00 часа на бул. Черни връх 25 А, Бизнес център "Хемус", ет. 1 вход от към ул.Йоан Екзарх, ще се проведе пресконференция на Николай Бареков и представители на ГД "България без цензура". Ще бъде представена актуална информация за предстоящия Учредителен конгрес на политическа партия "България без цензура" и ще бъдат съобщени част от международните гости на събитието.

***
София.
От 13:00 часа в сградата на КНСБ, ет. 11, конферентната зала ще се проведе пресконференция на тема „Издръжката на живота през декември 2013 г.”. Пресконференцията ще водят президентът на КНСБ Пламен Димитров и Виолета Иванова – изследовател в ИССИ към КНСБ.

***
София.
От 13:30 часа в Министерството на финансите заместник-министърът на финансите Людмила Петкова ще представи Наредбата за специфичните изисквания и контрола, осъществяван от митническите органи върху средствата за измерване и контрол на акцизни стоки и Наредбата за условията и реда за осъществяване на фискален контрол върху движението на стоки с висок фискален риск на територията на Република България и изискванията към фискалните контролни пунктове.

***
София.
О т 15:45 часа председателят на Народното събрание Михаил Миков ще се срещне с министъра на външните работи на Сърбия Иван Мъркич.

***
София.
От 17.00 часа в Зала 1 на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се състои премиера на единадесетия документален сборник на Комисията по досиетата от поредицата „Из архивите на ДС“.

***
София.
От 17:30 часа във фоайето пред зала "Тържествена" във Военна академия, ще бъдат представени книгите: "Със стремци в мир и бой" с автор д-р Петър Ненков, а другата "Видни старозагорци, командвали Българската армия през Балканските войни (1912 - 1913) с автор д-р Ангел Динев.

***
София.
От 19:00 часа в Червената къща Sofia MENAR съвместно с Форума за арабска култура организират дискусия на тема: "Конфликтът в Сирия – на улицата и в изкуството".

***
Хасково.
От 15:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на лидерите на партиите в Реформаторския блок.

***
Кюстендил.
От 10:00 часа в заседателната зала на общината, Община Кюстендил организира публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на общински терени.

***
Кюстендил.
От 14:00 часа Общинският съвет в Кюстендил ще проведе извънредно заседание.

***
Пловдив.
От 10:00 часа в зала 2, Пловдивският окръжен съд ще заседава по дело НОХД №№ 787/ 2013 г. срещу Румен П.

***
Пловдив.
От 10:30 часа в зала 2, Пловдивският окръжен съд ще заседава по дело НОХД № 472/ 2013 г. срещу Антон Генадиев.

От 11:00 часа на ул. "Май" № 9 ще се проведе пресконференция на лидера на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева, заместник-председателят Найден Зеленогорски и членове на Изпълнителния съвет.

***
Стара Загора.
От 14:00 часа, в зала 203 на общината, ще се проведе пресконференция на председателя на Общински съвет Емил Христов./агенция Фокус


Тагове: събития, днес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg