EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Предстоящи събития на 21 януари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития на 21 януари

mail07:30 | 21.01.2014прегледи 655 коментарикоментари 0


София.
От 09.00 часа в митрополитски храм „Св. Неделя” Патриарх Неофит ще отслужи Света литургия. От 10.45 часа ще бъде отслужен Благодарствен молебен по повод именния ден на предстоятеля на БПЦ-БП.
***
София.
От 10.00 часа ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на ПРАВИЛА за търговия с природен газ в сградата на Комисията – бул. „Дондуков” 8-10, ет.4, зала № 4.

***
София.
От 10.00 часа в конферентната зала на Полиграфическия комбинат на бул. „Цариградско шосе“ 47 заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще вземе участие в заключителна дискусия по националната кампания „Научени уроци“.

***
София.
От 10.00 часа 5-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Николай Русинов.
***

София.

От 11.00 часа във фоайето на зала “Св. София” (сградата на Народното събрание, пл. “Батенберг” 1) ще се състои поклонението пред проф. Дойно Дойнов.

***
София.
От 11.00 часа в аудиторията на Университетската акушеро-гинекологична болница „Майчин дом” ще бъде отбелязан Денят на родилната помощ – Бабин ден. На събитието ще присъства министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева.

***
София.
От 11:00 часа в Рапортната зала на Първа САГБАЛ „Света София“ ще бъде отбелязан Денят на родилната помощ. Сред официалните лица се очаква да присъстват кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и председателят на Комисията по здравеопазване и социална политика към СОС доц. Лилянда Еленкова.

***
София.
От 11.20 часа на „Дондуков“ 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе среща с президента на Естония Тоомас Илвес. След на края на срещата в 12.15 часа двамата президенти ще дадат пресконференция за представителите на медиите. Плевнелиев и Тоомас ще участват в Осмата годишна среща на бизнеса с правителството на тема: „Как България да тръгне в правилната посока“ в зала „Средец“ на хотел „Балкан“ (Шератон) от 12.45 часа.

***
София.
От 14.15 часа 6-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по искането за екстрадиция на Евелин Банев – Брендо.

***
София.
От 14.30 часа на пл. "Княз Александър I" №1, зала 142 Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около сделката за продажбата на летище "Божурище" през 2005 г., както и процедурата по обявяване на летището за паметник на културата през 2008 г. и 2010 г. ще проведе заседание.

***
София.
От 12.00 часа в БТА Синдикален алианс „Сигурност” в МВР /САС МВР/ ще проведе пресконференция. Участници в пресконференция ще бъдат Лукан Лазарски - председател на УС на САС МВР, Галентин Грозев - зам.-председател на УС на САС МВР, и членове на УС на Алианса.

***
Пловдив. От 11.00 часа на жп гара Стамболийски министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще даде старт на строителството на железопътния участък Пазарджик – Стамболийски.

***
Бургас.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по проект "Иновации в областта на устойчивото управление и опазване на естествените природни зони - 4GreenInn".

***
Бургас.
От 11.00 часа министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, заместник-министър Лазар Лазаров и изпълнителния директор на Агенцията за социално подпомагане Ивайло Иванов ще се срещнат с представители на неправителствени организации и граждани в Бургаския свободен университет.

***
Бургас.
От 11.30 часа в МБАЛ „Дева Мария” ще се проведе тържество, с което ще се отбележи денят на родилната помощ у нас – Бабинден. Поканени кметът на Община Бургас, зам. кмета по здравеопазване д-р Лорис Мануелян, директорът на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров, областният управител Павел Маринов, председателя на Общинския съвет г-н Костантин Луков, общински съветници от Община Бургас и народните представители на всички политически партии от Бургас.

***
Монтана.
В 10.00 ч. пред читалище „Пробуда“ в кв. „Мала Кутовица“ в мобилния дентален кабинет на НД „България си ти” ще бъдат прегледани социално слаби деца и възрастни./агенция Фокус


Тагове: събития, днес
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg