EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития днес

mail09:17 | 21.02.2013прегледи 477 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Среща на министрите на отбраната на страните членки на НАТО /до 22 февруари/.
- Комисията по гражданските свободи на Европейския парламент ще гласува проект за резолюция, призоваваща ЕС да гарантира свободата на медиите и да подкрепи разследващата журналистика.
- Властите в Брюксел очакват днес национален протест срещу намалената покупателна способност и замразяването на заплатите да събере 20 000 участници.

ВИСЛА, Полша - Президентите на Украйна Виктор Янукович, на Полша Бронислав Коморовски и на Словакия Иван Гашпарович ще се срещнат в резиденцията на полския президент във Висла. Те ще обсъдят подготовката за срещата на върха Украйна-ЕС на 25
февруари в Брюксел и готовността на Украйна да изпълни условията, необходими за подписване на Споразумение за асоциирано членство в ЕС по време на срещата на "Източното партньорство" през ноември във Вилнюс.

ВАШИНГТОН - Японският премиер Шиндзо Абе пристига на посещение в САЩ /до 24 февруари/.

НЮ ЙОРК - Подновяване на преговорите за решаване на кипърския въпрос и ускоряване на разговорите по спора за името на Македония ще обсъди министърът на външните работи на Гърция Димитрис Аврамопулос с генералния секретар на ООН Бан Ки-мун в Ню Йорк.

ИСТАНБУЛ - Поредно заседание по делото срещу четирима членове на израелската армия за нападението на 31 май 2010 г. срещу турския кораб "Мави Мармара", превозващ хуманитарна помощ за ивицата Газа.
 


Тагове: събития, свят
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg