EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:00 | 21.07.2014прегледи 660 коментарикоментари 0


София.
Президентът Росен Плевнелиев ще приеме акредитивните писма на извънредния и пълномощен посланик на Светия престол в България Негово Високопросвещенство архиепископ Анселмо Гуидо Пекорари.

***
Пловдив.
Президентът Росен Плевнелиев ще посети Пловдив, където ще открие реконструирана и обновена част от Античния стадион на Филипопол.

***
София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства ще представи резултатите от дейността на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства за първите шест месеца на текущата година.

***
София.
От 10.30 часа 11 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Волен Сидеров (чл. 131 от НК).

***
София.
От 11.00 часа в галерия „Васка Емануилова”, бул. „Янко Сакъзов” 15 ще бъде обявена първата програма на Фонд за иновации в културата.

***
София.
От 12.00 часа ще се проведе редовна пресконференция на Реформаторския блок в сградата на СДС на ул. „Раковски” 134.

***
София.
От 15.00 часа на ет. 5 болница МБАЛ „Вита” организира Ден на отворените врати за своите пациенти в Хирургичното отделение.

***
Видин.
От 11.00 часа в Регионален клуб на БТА Видин ще се състои пресконференция на народния представител от „Коалиция за България” Емил Георгиев.

***
Пловдив.
От 18.00 часа във Фоайето на Общински съвет - Пловдив ще бъде открита експозиция на Светлана Соловодникова.

***
Смолян.
От 16.30 часа а в зала 247 на административната сграда на Община Смолян, бул. „България”, № 12 ще се проведе обществено обсъждане на Общински план за развитие, Стратегия на младежта и Стратегия за туризма на Община Смолян за периода 2014-2020 г.
***
Варна.
От 15.00 часа в в сградата на БЧК – Варна ще бъде учреден Областен обществен съвет към БЧК Варна. Съветът ще бъде сформиран със заповед на Председателя на Областния съвет на БЧК – Варна г-н Илия Раев, съгласно решение на Националния обществен съвет към Българския Червен кръст във връзка с обявена на 20 юни кампания за набиране на финансови средства за подпомагане на пострадалите от катастрофалното наводнение в град Варна, квартал Аспарухово.Общественият съвет към Областен съвет на БЧК – Варна ще има за цел осигуряване на откритост и ефективност при предоставяне на финансова помощ на пострадалите и управление на финансовите средства за подпомагане на пострадалото от наводненията население в квартал Аспарухово.
Агенция "Фокус" 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg