EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:30 | 13.06.2014прегледи 1045 коментарикоментари 0


БАГДАД - Световни лидери, сред които президентът на САЩ Барак Обама, призоваха за спешни международни действия за овладяване на ситуацията в Ирак, където сунитски джихадисти превзеха райони в северната част на страната.

КИЕВ/МОСКВА - Украйна и Русия продължават разговорите за успокояване на ситуацията в проруските сепаратистки области в украинския югоизток. Високопоставени представители на двете страни в областта на човешките права ще обсъдят в Харков създаването на съвместна мисия в Източна Украйна.

ЛЮКСЕМБУРГ - Заседание на Съвета на ЕС по енергетика, на което по-конкретно ще бъдат разгледани предложения на Европейската комисия в областта на енергийната сигурност.

РИГА - Среща на министрите на отбраната на трите балтийски републики и Полша.

ТБИЛИСИ - Посещение на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу в Грузия.

ЛОНДОН - Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще се включи в световния форум за предотвратяване на сексуалното насилие по време на войни в последния ден от тази първа по рода си конференция.

БРЮКСЕЛ - Влизат в сила новите правила на ЕС относно правата на потребителите, даващи право стоките, закупени по интернет, по телефона или по пощата, да бъдат върнати в 14-дневен срок.

- Очаква се Еврогрупата да се произнесе по деблокирането на транш за Гърция от един милиард евро.

ПАРИЖ - Трети ден продължава стачката на железничарите във Франция.

- Френският държавен секретар за европейските въпроси Арлем Дезир ще се срещне с турския министър за Европейския съюз Мевлут Чавушоглу.

ХАГА - Пред Постоянния арбитражен съд завършва устното излагане на аргументите по спора за границата между Словения и Хърватия, започнало на 2 юни.

ТЕЛ АВИВ - Ежегоден гей парад.

ВАШИНГТОН - Президентът на САЩ Барак Обама ще посети индиански резерват (в щата Северна Дакота) за първи път, откакто зае поста.

- Очаква се американският войник Бо Бъргдал, който бе отвлечен от талибаните в Афганистан преди пет години и освободен на 31 май, да са завърне в Съединените щати.

- Европейският комисар за вътрешния пазар и финансовите услуги Мишел Барние ще произнесе реч пред икономическия институт "Питърсън".
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg