EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:00 | 27.05.2014прегледи 773 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Министър-председателят Пламен Орешарски ще бъде приет днес от председателя на Европейската комисия Жозе Барозу и ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет тази вечер в Брюксел. Държавните и правителствените ръководители от ЕС ще обсъдят на работна вечеря резултатите от приключилите избори за Европейски парламент.

- Ще бъдат обявени окончателните данни от изборите за Европарламент.

ЛИСАБОН - Европейският център за мониторинг на наркотиците и наркоманиите (ЕЦМНН) ще представи днес годишния си доклад.

ПАРИЖ - След историческата победа на крайнодесния Национален фронт във Франция ръководствата на управляващата Социалистическа партия и на опозиционния десен Съюз за народно движение ще анализират и преразгледат стратегиите си.

КИЕВ - Украинската армия продължава операцията си срещу проруските сепаратисти, които взеха под контрол летището на Донецк ден след изборната победа на прозападния милиардер Петро Порошенко на президентските избори.

КАЙРО - Втори, последен ден от гласуването на президентските избори в Египет, които се очаква да бъдат спечелени от бившия министър на отбраната - фелдмаршал Абдел Фатах ас Сиси, изиграл голяма роля в свалянето на ислямиста Мохамед Морси от президентския пост преди 11 месеца.

СИНТРА, Португалия - Приключва форумът по паричната политика, организиран от Европейската централна банка (ЕЦБ), с участието на президента Марио Драги.

ЖЕНЕВА - Международната организация по труда (МОТ) ще публикува годишния си доклад за заетостта в света.

- Директорът на Световната търговска организация (СТО) Роберту Азеведу ще даде пресконференция след официалната церемония по присъединяването на Йемен.

ЛОНДОН - Конференция, посветена на капитализма, с участието на управляващия директор на МВФ Кристин Лагард, британския централен банкер Марк Карни, бившия президент на САЩ Бил Клинтън.

МОСКВА - Турският външен министър Ахмет Давутоглу е на посещение в Москва, където ще обсъди с руския си колега Сергей Лавров кризата в Украйна, ситуацията в Близкия изток, включително в Сирия, както и спазването на правата на татарите в Крим.

САРАЕВО - Посещение на германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер в Босна и Херцеговина.

НЮ ЙОРК - Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун ще представи доклада си за Косово на заседание на Съвета за сигурност на ООН.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4186