EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:30 | 14.05.2014прегледи 635 коментарикоментари 0


КИЕВ - Първо заседание на общоукраинскта кръгла маса за национално единство ще се състои във Върховната рада на Украйна. Ще присъстват премиерът на Украйна Арсений Яценюк, членове на правителството, бившите президенти Леонид Кравчук и Леонид Кучма, депутати, кандидати за президенти, началниците на областите администрации и председатели на областните съвети, представители на органите на местното самоуправление, учени, представители на религиозни организации, на бизнес кръгове, на обществени и международни организации, обществени деятели.

ВАРШАВА - Започва двудневна годишна среща на Съвета на управителите на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР). Ръководител на българската делегация е заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева.

ЛОНДОН - Очаква се да бъдат обявени първите британски официални статистически данни за имигрантите, пристигнали във Великобритания от двете най-нови страни-членки - България и Румъния.

ЖЕНЕВА - Икономически форум, организиран от българското посолство в Швейцария и Търговската камара в Женева с участието на председателя на Българската агенция за инвестиции Светослав Младенов.
- Международният комитет на Червения кръст публикува годишния си доклад за 2013 г. и при представянето му ще се коментират кризите в Украйна и Сирия.
- Втори и последен ден на спешното заседание на Световната здравна организация за коронавируса на близкоизточния респираторен синдром.
- Публикуване на доклад на Световната здравна организация за здравето на тийнейджърите, който разкрива основните причини за смъртността сред децата на възраст 10-19 години.


ПАРИЖ - Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер ще обсъди с френския си колега Лоран Фабиюс обстановката в Украйна.

ТБИЛИСИ - Председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой пристига в Тбилиси в рамките на обиколка в Молдова, Грузия и Украйна.

КАБУЛ - Резултати от афганистанските президентски избори, произведени през април.

НЮ ЙОРК - Американският президент Барак Обама и съпругата му присъстват на церемония по откриването за широката общественост на новия музей, посветен на жертвите на атентатите от 11 септември.

ДЖЕДА - Американският министър на отбраната Чък Хейгъл ще участва в заседание на министрите на отбраната на държавите от Съвета за сътрудничество на страните от Персийския залив.

АТИНА - Заместник-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов ще участва в Атина в неформален Съвет на министрите по околна среда на ЕС /до 15/.

ТИРАНА - Посещение на турския премиер Реджеп Тайип Ердоган в Албания.

САРАЕВО - Пета международна конференция по въпросите на инвестициите "Сараево бизнес форум".

КАН - Откриване на международния кинофестивал.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg