EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:30 | 11.03.2014прегледи 654 коментарикоментари 0


ДОХА - Президентът Росен Плевнелиев, който е на официално посещение в Катар, ще се срещне с емира - шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, с председателката на фондация "Катар" шейха Моза бин Насер ал Миснед, с Борда на директорите на Асоциацията на катарските бизнесмени, заместник-председателя на Катарската търговско-промишлена палата Мохамед ал Куари и представители на катарския бизнес.

СТРАСБУРГ - Продължава пленарната сесия на Европейския парламент. Днес евродепутатите ще обсъдят събирането на данни от Агенцията за национална сигурност на САЩ и защитата на личните данни на европейците.

БРЮКСЕЛ - Министрите на финансите от ЕС продължават преговорите за постигане на споразумение за финансирането на фонда за спасяване на затруднени банки.

КОНСТАНЦА - Завършва посещението в Румъния на американския ескадрен миноносец "Тракстън" с екипаж от 300 души. Корабът е в румънското пристанище за участие в съвместни учения с български и румънски военноморски сили.

КИЕВ/СИМФЕРОПОЛ - Обстановката в Украйна остава напрегната броени дни преди насрочения за неделя референдум за присъединяване на украинската Автономна република Крим към Русия.
- Украинският премиер Арсений Яценюк ще отпътува за Съединените щати, където утре ще бъде приет от президента Барак Обама.

РОСТОВ НА ДОН - Очаква се да направи изявление сваленият от власт украински президент Виктор Янукович.

ЛОНДОН - На международна среща ще се обсъжда дали да се наложат санкции на представители на руските власти в отговор на намесата на страната в Украйна.

МОСКВА - Руският президент Владимир Путин ще се срещне с казахстанския си колега Нурсултан Назарбаев.

ТАЛИН/РИГА/ВИЛНЮС - Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер ще обсъди украинската криза с естонския и латвийския си колега и с литовския президент.

МАДРИД - Испания отбелязва десетата годишнина от терористичните атентати срещу четири влака в столицата, при които бяха убити 191 души.

КАН, Франция - Открива се международен форум на професионалистите в сектора на недвижимите имоти.

ЖЕНЕВА - Детският фонд на ООН (УНИЦЕФ) ще представи доклад за последиците, които има за децата избухналият преди три години конфликт в Сирия.

НИКОЗИЯ - Поредна среща между президента на Кипър Димитрис Христофиас и лидера на кипърските турци Дервиш Ероглу в рамките на преговорите за обединение на острова.

БУКУРЕЩ - Новото румънско правителство на премиера Виктор Понта ще представи програмата си пред парламента.

ЗАГРЕБ - Очаква се да бъде произнесена присъдата по обвинения в присвояване на държавни средства срещу бившия хърватски премиер Иво Санадер, който вече излежава присъда от 10 години затвор за корупция.

БЕЛГРАД - Осем години от смъртта на бившия президент на Сърбия и на Съюзна република Югославия и обвиняем в Международния трибунал за военни престъпления в бивша Югославия Слободан Милошевич.

САНТЯГО - Президентите на латиноамерикански страни ще обсъдят вълненията във Венецуела, където най-малко 20 души загинаха от началото на вълната от протести.
- Мишел Бачелет ще положи клетва като президент на Чили.

ТОКИО - Япония отбелязва третата годишнина от катастрофалното земетресение и вълни цунами, отнели живота на почти 16 хиляди души и предизвикали авария в атомната електроцентрала "Фукушима-1".

БАНГИ - Комисия на ООН ще започне да разследва нарушенията на човешките права в Централноафриканската република.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg