EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail07:30 | 11.02.2014прегледи 781 коментарикоментари 0


БАКУ - Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и неговият заместник с ресор туризъм Бранимир Ботев пристигат на двудневно посещение в Азербайджан.

ВАШИНГТОН - Президентът на Франция Франсоа Оланд ще бъде гост на президента на САЩ Барак Обама в Белия дом.
- Първо изказване пред конгресмени на новата ръководителка на Управлението за федерален резерв (УФР) на САЩ Джанет Йелън.

ЖЕНЕВА - Продължават преговорите между двете сирийски делегации - на режима и на опозицията (до 16 февруари).

КИЕВ - Демонстранти от опозицията ще протестират пред посолства на западни държави с настояване тези страни да спрат да сътрудничат с властите на Украйна.

ХАРКОВ - Трибунал разглежда жалбата на бившата премиерка Юлия Тимошенко за смекчаване на условията, при които живее в затвора.

КАЙРО - Подновяване на процеса срещу върховния лидер на египетското движение Мюсюлмански братя Мохамед Бадие и срещу още 14 души, обвинени заради смъртта на демонстранти по време на сблъсъци между привърженици и противници на сваления от власт президент Мохамед Морси.

ТЕХЕРАН - Иран отбелязва 35-ата годишнина от Ислямската революция.

НЕАПОЛ - Начало на нов процес срещу Силвио Берлускони, обвинен в корумпиране на сенатор.

ВАТИКАНА - Първа годишнина от оттеглянето на папа Бенедикт Шестнайсети от поста на глава на Римокатолическата църква.

САРАЕВО - В Босна и Херцеговина се очакват нови протести против бедността и високата безработица, надхвърляща 44 процента.

НИКОЗИЯ - За първи път от две години днес в Никозия ще се срещнат кипърският президент Никос Анастасиадис и лидерът на кипърските турци Дервиш Ероглу. В петък двамата изразиха съгласие да подпишат съвместна декларация, в която се излагат основните принципи за уреждане на кипърския проблем.

БЕЛГРАД - Сръбски съд трябва да произнесе присъдата си срещу тринайсет сърби, бивши членове на паравоенна формация. Те са обвинени в убийството на 120 косовски албански цивилни през май 1999 г., едно от най-тежките престъпления в сръбско-косовския конфликт в края на 90-те години.

БРЮКСЕЛ - Министрите по европейските въпроси от ЕС решават дали да бъде пусната на пазара генно модифицираната царевица ТС1507.

ЛОНДОН - Британските банки от днес могат да заемат пари от Bank of England при по-леки условия, за да бъде избегнат недостиг на ликвидни средства както през периода на финансовата криза.

- Нова 48-часова стачка в лондонското метро срещу съкращаването на служители на гишетата.

СИНГАПУР - Открива се международният авиосалон в Сингапур.

Международен ден за безопасен интернет
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1034