EUR 1.9558
USD 1.8036
CHF 1.9846
GBP 2.2826
CNY 2.4956
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:23 | 16.01.2014прегледи 787 коментарикоментари 0


ТИРАНА - Президентът Росен Плевнелиев ще бъде на официално посещение в Албания по покана на своя албански колега - президента Буяр Нишани. Двудневната визита е по повод на 100-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Албания.

ЛОНДОН - Посещение на министъра на външните работи Кристиан Вигенин по покана на своя колега Уилям Хейг.

ХАГА - В специалния трибунал за Ливан започва процеса срещу четирима ливанци, обвинени за убийството на бившия ливански премиер Рафик Харири на 14 февруари 2005 г. в Бейрут. Процесът ще се води в отсъствието на обвиняемите.

МОСКВА - Посещение на иранския външен министър Джавад Зариф, който ще се срещне с руския си колега Сергей Лавров и с президента Владимир Путин.

ПАРИЖ - Среща на френския президент Франсоа Оланд с престолонаследника на Абу Даби, шейх Мохамед бин Заид ал Нахаян.

ВИЕНА - Посещение на френския премиер Жан-Марк Еро, който ще се срещне с австрийския си колега Вернер Файман и с президента Хайнц Фишер.
- Швейцария ще обяви приоритетите на годишното си председателство на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.
- Месечен доклад на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК).

БЕРЛИН - Официално откриване на Международното изложение "Зелена седмица".

СТРАСБУРГ - Европейската комисия, Европейският икономически и социален комитет (ЕИСК) и градската управа на Страсбург днес и утре ще бъдат домакини на голям интерактивен форум на европейско равнище, посветен на социалното предприемачество и социалната икономика.

- Европейският парламент гласува за номинацията на Сабине Лаутеншлегер за член на Изпълнителния съвет на Европейската централна банка (ЕЦБ) на мястото на подалия оставка неин сънародник Йорг Асмусен.

АНКАРА/ИСТАНБУЛ - Развитие на корупционния скандал, който разтърсва правителството на премиера Реджеп Тайип Ердоган. Министърът на вътрешните работи Ефкан Ала и началникът на разузнавателната служба Хакан Фидан ще говорят пред турските посланици в Анкара.

БРЮКСЕЛ - Румънският президент Траян Бъсеску ще се срещне в Брюксел с председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой.

ВАШИНГТОН - Гръцкият вицепремиер и външен министър Евангелос Венизелос ще се срещне с държавния секретар на САЩ Джон Кери.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg