EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:30 | 13.01.2014прегледи 608 коментарикоментари 0


ПЕКИН - Церемония по официалното посрещане на президента Росен Плевнелиев, който е на държавно посещение в Китай, и подписване на двустранни документи. Вечерта председателят на КНР Си Цзинпин ще даде официална вечеря в чест на българския президент.

СТРАСБУРГ - На първата за годината сесия в Страсбург Европейският парламент ще обсъди въпроса за зачитането на основните права за свободно движение в ЕС. Темата е залегнала в дневния ред в сряда, а гласуването на резолюция е предвидено за четвъртък.
- Сабине Лаутеншлегер, номинирана за член на Изпълнителния съвет на ЕЦБ, ще бъде изслушана тази вечер от комисията по икономически въпроси на Европейския парламент.

ЕРУСАЛИМ - Официална траурна церемония в Кнесета за Ариел Шарон. След това той ще бъде погребан в семейната вила в пустинята Негев.

ПАРИЖ - Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще има отделни срещи с руския си колега Сергей Лавров, със специалния пратеник на ООН за Сирия Лахдар Брахими, с председателя на Националната коалиция на сирийската опозиция Ахмад Джарба, както и с външните министри на Франция и Саудитска Арабия във връзка с подготовката на мирната конференция Женева-2 за Сирия.

БРЮКСЕЛ - Еврокомисарят по заетостта, социалните въпроси и приобщаването Ласло Андор ще даде пресконференция, на която ще представи новите насоки за социалните помощи за мигрантите.

АТИНА - Гръцкият вицепремиер и външен министър Евангелос Венизелос пристига на двудневна визита в Париж, за да представи приоритетите на гръцкото председателство на ЕС.

АНКАРА - Годишна среща на турските посланици в чужбина на фона на корупционния скандал, опетнил правителството на премиера Ердоган.

ВАТИКАНА - Папа Франциск ще произнесе слово пред дипломатическия корпус, в което ще засегне най-важните международни теми.

КЬОЛН - Открива се Международен панаир за мебели и обзавеждане "IMM Cologne // LivingInteriors 2014", на който българската мебелна промишленост ще бъде представена от 12 фирми от бранша.

ФРАНКФУРТ - Ще бъде представена новата банкнота от 10 евро с холограмата на митичната гръцка принцеса Европа.

БЕРЛИН - Продължава визитата на германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер в Израел и палестинските територии.

ВАШИНГТОН - Президентът на САЩ Барак Обама ще се срещне с министър- председателя на Испания Мариано Рахой.

МЕКСИКО - Италианският премиер Енрико Лета започва официална визита в Мексико.

ДЕТРОЙТ - Детройтското автомобилно изложение отваря врати за журналисти.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg