EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:37 | 20.12.2013прегледи 1421 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Премиерът Пламен Орешарски, който участва в последния за тази година Европейски съвет, ще разговаря днес с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу.

ЖЕНЕВА - Специалният пратеник на ООН и Арабската лига за сирия Лахдар Брахими ще се срещне с руски и американски представители за подготовка на международна конференция за Сирия (Женева-2) през януари.

РИМ - Премиерът на Италия Енрико Лета поиска вот на доверие за проектобюджета за 2014 година от Камарата на депутатите (долната камара на италианския парламент).

МАДРИД - Консервативното правителство в Испания ще представи проектозакон за правото на аборт, който се смята, че ще го ограничи, като отмени разпоредби на приетия през 2010 г. при управлението на социалистите закон, който разрешава абортите до 14-ата седмица от бременността и до 22-ата при деформации на зародиша.

АНКАРА - В Турция продължава мащабното разследване за корупция, насочено срещу приближени на премиера Реджеп Тайип Ердоган. След полицейската операция, извършена в рамките на разследването, отстранени от длъжност бяха директорът на полицията в Истанбул Хюсеин Чапкън и десетки полицейски началници в Истанбул и в около 20 други окръга в цялата страна.

АТИНА - Фермери от цяла Гърция ще се съберат в Атина на протест срещу предложения от правителството нов единен данък върху собствеността. Протестиращите ще проведат митинг пред сградата на парламента от 11.30 часа, когато депутатите ще гласуват спорния законопроект, който предвижда по-високи данъци за фермерите.

БЕЛГРАД - Президентът на Сърбия Томислав Николич ще се срещне с върховния представител на международната общност в Босна и Херцеговина Валентин Инцко, а преди това - със сръбския член на босненското председателство Небойша Радманович.

ПЕКИН - Първият боливийски сателит, за телекомуникационни нужди, ще бъде изстрелян от Китай в присъствието на президента на южноамериканската страна Ево Моралес.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg