EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail10:55 | 25.03.2013прегледи 348 коментарикоментари 0


Минск - Международен семинар на тема: "Идентификация и инвентаризация на нематериалното културно наследство като фактор за съхраняването му". Форумът е посветен на 10-годишнината от приемането на Конвенцията на ЮНЕСКО за опазване на нематериалното културно наследство. България ще бъде представена от заместник-министъра на културата проф. Мила Сантова.

Лондон - Британският премиер Дейвид Камерън ще произнесе реч, посветена на въпросите на имиграцията, в която се очаква да обещае нови мерки за затягане на контрола върху имигрантите в момент, когато в страната нарастват опасенията от имигрантска вълна от България и Румъния.

- Британският премиер Дейвид Камерън ще се срещне с държавния секретар на САЩ Джон Кери.

- Централните банкери на Великобритания и Съединените щати Мървин Кинг и Бен Бърнанке ще говорят в Лондонското училище по икономика за "уроците от финансовата криза за икономистите и политиците".

Брюксел/Никозия - Изтича срокът, който Европейската централна банка (ЕЦБ) даде на Кипър, за да продължи финансирането на страната. След този срок финансиране ще има, само ако е налице антикризисна програма от страна на кипърското правителство, която да бъде съгласувана с ЕС и МВФ, и която да гарантира платежоспособността на кипърските банки, които ще останат затворени до вторник.

Скопие - Резултати и отзиви след вчерашните местни избори в Македония. По обяд ОССЕ ще обяви първоначалните си данни за това как е преминал изборният ден.

Атина - В Атина ще се състои военен парад по повод националния празник на Гърция, Деня на независимостта.

Милано - Поредно заседание на съда по делото "Рубигейт" срещу бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Кабул - Съединените щати ще предадат официално на афганистанските власти контрола върху затвора "Парван", намиращ се в непосредствена близост до американската военновъздушна база "Баграм".

Дар ес Салам - Официално посещение на новия китайски президент Си Цзинпин в Танзания - първи етап от африканската му обиколка. Си ще произнесе важна реч за отношенията между Китай и Африка.

Ню Йорк - Съветът за сигурност на ООН ще проведе консултации за ситуацията в Близкия изток, включително за Сирия и израелско-палестинския конфликт.

Международен ден в палет на жертвите на робството и на трансатлантическата търговия с роби.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1065