EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:55 | 11.03.2013прегледи 280 коментарикоментари 0


Брюксел - Външните министри на страните от ЕС ще разискват кризата в Сирия с международния пратеник Лахдар Брахими, а след това отношенията ЕС - Русия и ЕС - Япония.
- Среща на министрите на транспорта, телекомуникациите и енергетиката на страните от ЕС (формат "Транспорт"). Очаква се да бъде дебатирано предложението за директива относно оперативната съвместимост на железопътната система в ЕС.

Страсбург - Започва сесия на Европейския парламент (до 14 март). В сряда ще се обсъжда методологията, прилагането и бъдещето на механизма за сътрудничество и проверка.

Москва - Започва процесът по обвинения в данъчни измами срещу покойния руски одитор на британския фонд "Хермитидж кепитъл" Сергей Магнитски, чиято смърт в затвора през 2009 г. предизвика напрежение в отношенията между Руси и Съединените щати.

Стокхолм - Държавно посещение на президента на Турция Абдуллах Гюл и турска министерска делегация в Швеция по покана на крал Карл XVI (до 13 март).

Хага - В Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия започва процесът на апелативна инстанция срещу бившия вицепремиер на Съюзна република Югославия Никола Шаинович, осъден през 2009 г. на 22 години затвор.

Атина - Посещение на президента на Кипър Никос Анастасиадис, който ще обсъди с гръцкото държавно и политическо ръководство икономическата криза, кипърския проблем и сондажите за въглеводороди в икономическата зона на Кипър.

Букурещ - Румънският премиер Виктор Понта ще разговаря с президента на Европейската инвестиционна банка Вернер Хойер и с неговия заместник Михай Тънъсеску. На срещата ще присъстват също министърът на финансите Даниел Кицою и делегираният министър за бюджета Ливиу Войня.

Белград - Председателят на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) Жан-Клод Миньон пристига на официално посещение в Сърбия.

Никозия - Специалният съветник на генералния секретар на ООН за Кипър Александър Даунър пристига на двудневно посещение на острова.

Аман - Визита в Йордания на британския престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила.

Токио - Навършват се две години от опустошителното земетресение и цунами в Япония на 11 март 2011 г.

Порт Стенли - Втори, последен ден от референдума за статута на британските Фолклендски острови, за които има претенции Аржентина.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg