EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail09:08 | 14.01.2013прегледи 457 коментарикоментари 0


Страсбург - Пленарна сесия на Европейския парламент (до 17 януари). Една от основните теми е създаването на работни места за младите хора в ЕС.

Париж - Извънредно заседание на Европейската асоциация на тютюнопроизводителите (UNITAB) с българско участие. Ще бъдат обсъдени приетите от Европейската комисия промени в директивата за тютюневите продукти.

Бамако - Продължава френската военна операция в Мали в подкрепа на правителствените сили срещу ислямистките бунтовници.

Ню Йорк - Съветът за сигурност на ООН ще се събере на извънредно заседание за Мали по искане на Франция.

Алжир - Завършва посещението в Алжир на премиера на Мали Джанго Сисоко.

Кайро - Президентът на Европейския съюз Херман ван Ромпой ще се срещне с египетски ръководители.

Тунис - Тунис отбелязва втората годишнина от падането от власт на авторитарния президент Зин ал Абидин бен Али в резултат на първата революция от Арабската пролет.

Берлин - Германският финансов министър Волфганг Шойбле ще се срещне с лидера на радикалната гръцка левица Алексис Ципрас. Целта на Шойбле е да убеди Ципрас да подкрепи мерките за строги икономии.

Лисабон - Визита на министъра на отбраната на САЩ Лион Панета (до 15 януари). Ще бъдат обсъдени плановете на Пентагона за изграждане на американска военновъздушна база на португалските Азорски острови.

Милано - Мароканката Карима ел Махруг, известна като "Руби - крадлата на сърца", ще даде свидетелски показания пред съда в Милано в процеса срещу Силвио Берлускони, който е обвинен в плащане на секс на непълнолетна.

Атина - Делегация от членове на подкомисия към Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), занимаваща се с въпроса за масовия приток на нелегални имигрант и бежанци към бреговете на Южна Европа, пристига на посещение в Гърция.

Вашингтон - Посещение на турския заместник-министър на външните работи Феридун Синирлиоглу по покана на заместник-държавния секретар на САЩ Уилям Бърнс (до16 януари).

Хавана - Влиза в сила реформа на миграционното законодателство в Куба, която ще разреши гражданите на комунистическата страна да пътуват в чужбина.

- Пореден кръг от преговорите между колумбийското правителство и лявата партизанска групировка Революционни въоръжени сили на Колумбия (ФАРК).

Детройт - Започва Международното автомобилно изложение на Северна Америка (до 27 януари).
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165