EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития

mail08:54 | 10.01.2013прегледи 500 коментарикоментари 0


Дъблин - Председателят на ЕК Жозе Барозу, заедно с министър-председателя на Ирландия Енда Кени ще обявят в ротондата на дъблинското кметство "Европейската година на гражданите - 2013".

Брюксел - Комисия на Европейския парламент ще предложи да бъдат въведени условия за възстановяване на визовия режим за граждани от страни извън ЕС /и по-специално за страните от Западните Балкани/.
- Председателят на Еврогрупата, обединяваща финансовите министри от еврозоната, ще се срещне с членовете на влиятелната комисия към Европейския парламент по икономическите и валутните въпроси, за да обсъди с тях как Европарламентът би могъл по-ефективно да държи отговорни правителствата, когато нарушават правилата на Общността.

Вилнюс - Външни министри от ЕС и експерти от евросъюза и НАТО ще обсъдят новите предизвикателства пред международната сигурност на традиционната януарска Снежна среща" в рамките на "Източното партньорство".

Москва - Руският външен министър Сергей Лавров ще разговаря за кризата в Сирия със заместник-министъра на външните работи на Турция Феридун Синирлиоглу.

Делхи - Започват предварителните изслушвания в съда на петимата, обвинени в изнасилването и смъртта на 23-годишна студентка.

Вашингтон - Очаква се президентът на САЩ Барак Обама да обяви официално номинацията на началника на канцеларията на Белия дом Джак Лю за министър на финансите на мястото на Тимъти Гайтнър.
- Вицепрезидентът Джо Байдън ще се срещне с представители на веригата универсални магазини Уолмарт и на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия, за да обсъди нови мерки за контрола върху личното оръжие след трагедията в Нютаун, щата Колорадо.

Белград - Преговори за съвместното управление на граничните пунктове между Сърбия и Косово на ниво работни групи.

Скопие - Посредникът на ООН по спора за името на Македония Матю Нимиц ще пристигне в Скопие.

Бейрут - Президентът на Република Кипър Димитрис Христофиас ще посети Бейрут, където ще разговаря с ливанския си колега Мишел Слейман.

Франкфурт - Заседание на управителния съвет на Европейската централна банка, на което, според прогнозите на повечето анализатори, няма да бъде направена промяна в основната лихва.
- ЕЦБ ще представи новата банкнота от 5 евро.

Лондон - Bank of England ще обяви решението си за равнището на основната лихва.

Рим - Среща на италианския премиер Марио Монти с председателя на либийския парламент Мохамад Магариф.

Атина - Белгийският министър на финансите Стевен Ванакере ще посети Гърция и ще се срещне с колегата си Янис Стурнарас.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4164