EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития, 3 юни

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития, 3 юни

mail09:15 | 03.06.2013прегледи 378 коментарикоментари 0


Екатеринбург - Двудневна среща на върха Русия - ЕС, на която ще бъдат обсъдени сключване на руско-европейско споразумение за военно сътрудничество и възможностите за мирно уреждане на конфликта в Сирия .

Стокхолм - Стокхолмският институт за изследване проблемите на мира /СИПРИ/ публикува годишния си доклад.

Виена - Заседание на управителния съвет на Международната агенция за атомна енергия /МААЕ/. Отново ще бъде обсъден въпросът за спорната иранска ядрена програма, след което генералният директор Юкия Амано ще даде пресконференция.

Женева - Международната организация на труда (МОТ) представя годишен доклад за заетостта в света, 5 години след началото на кризата.

Берлин - Международният валутен фонд (МВФ) ще даде пресконференция за Германия.

Атина - Еврокомисарят за митническата и данъчна политика и борба с измамите Алгирдас Шемета, който е на посещение в Атина до 4 юни, ще разговаря с гръцкия министър на финансите Янис Стурнарас.

Истанбул/Анкара - Антиправителствени демонстрации в големите градове на Турция, предизвикани от планове на правителството за преустройство на емблематичния площад Таксим в Истанбул.

- Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган заминава на обиколка в Северна Африка, която включва Мароко, Алжир и Тунис.

Букурещ - В румънския парламент започват обсъждания на споразумението между Белград и Прищина за нормализиране на отношенията между двете страни и неговите последствия върху процесите на европейска и евроатлантическа интеграция на Балканите. В обсъжданията ще участват премиерът Виктор Понта и външният министър Титус Корлъцян.

- Президентът и премиерът на Румъния - Траян Бъсеску и Виктор Понта, ще се срещнат с британския престолонаследник принц Чарлз, който е на частно посещение в страната.

Атина - Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил ще се срещне с гръцкия президент Каролос Папуляс и с премиера Андонис Самарас.

Белград - Съвместно заседание на правителствата на Сърбия и Македония.

Любляна - Очаква се обявяването на присъда в процеса за корупция във връзка с договор с финландската компания "Патриа" за покупка на бронирани коли, в който главният обвиняем е бившият премиер Янез Янша.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1147