EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития, 26 септември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития, 26 септември

mail08:25 | 26.09.2013прегледи 400 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Народни представители от партия "Атака" ще внесат в централата на Европейската народна партия оплакване срещу евродепутата Дорис Пак по повод коментарите й за политическите сили, подкрепящи българското правителство.
- Ще бъдат представени резултатите от посещението в България, Гърция и Турция на делегацията на Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.
- Пресконференция на френския министър на икономиката и финансите Пиер Московиси и на еврокомисаря по икономическите и валутните въпроси Оли Рен.

НЮ ЙОРК - Министрите на външните работи на петте постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН и Германия ще се срещнат с иранския си колега за разговори, посветени на иранската ядрена програма.
- Продължава общополитическата дискусия в Общото събрание на ООН. Днес ще говорят палестинският президент Махмуд Абас, японският премиер Шиндзо Абе, президентът на Зимбабве Робърт Мугабе и други.

ЖЕНЕВА - Съветът за правата на човека на Обединените нации ще приеме резолюция за нарушенията на правата на човека в Сирия.

АТИНА - Сръбският министър-председател Ивица Дачич пристига на двудневно официално посещение.

БАЙКОНУР - Очаква се руският космически кораб "Союз" да се скачи с Международната космическа станция. Със "Союз" на станцията пристигат руснаците Олег Котов и Сергей Рязански и американецът Майкъл Хопкинс.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg