EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития - 12 септември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития - 12 септември

mail09:15 | 12.09.2013прегледи 488 коментарикоментари 0


ТАЛИН - Президентът Росен Плевнелиев започва двудневно официално посещение в Естония по покана на президента Тоомас Илвес. Днес Плевнелиев ще има срещи с естонския държавен глава, с председателя на парламента Ене Ергма и с министър-председателя Андрус Ансип, а освен това ще посети Академията за електронно управление на Естония.

ДАЛИЕН, Китай - Премиерът Пламен Орешарски ще участва в дискусията "Бъдеще за Европа" в рамките на "Годишната среща на новите шампиони". Той ще сподели своя опит и визия по темата.

ЖЕНЕВА - Държавният секретар на САЩ Джон Кери и външният министър на Русия Сергей Лавров в Женева ще обсъдят руското предложение за поставяне под международен контрол на сирийския химически арсенал, както и други аспекти на кризата в Сирия.

МОСКВА - Руският президент Владимир Путин ще се срещне с Мохамед бин Зайед ал Нахаян - престолонаследник на емирството Абу Даби и главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ. Двамата ще обсъдят ситуацията в Сирия и развитието на двустранните икономически връзки.

ЛОНДОН - Британският Международен институт за стратегически изследвания (IISS) ще огласи годишния си доклад.

ПАРИЖ - Френският президент Франсоа Оланд ще приеме ръководителя на палестинската автономна власт Махмуд Абас

ВАРШАВА - Гостуващата в Полша Аун Сан Су Чжи, демократичен лидер от Мианма, ще се срещне с бившия президент Лех Валенса; тя ще бъде приета и от висши държавни ръководители на страната.

ВИЛНЮС - Тибетският духовен лидер Далай Лама започва двудневно посещение в Литва.

ТИРАНА - Съставът на албанското правителство на премиера Еди Рама ще бъде гласуван в парламента.

БУКУРЕЩ - Цялата информация от последните 14 години за проекта за добив на злато от канадската компания Гейбриъл Рисърсис (Gabriel Resources) в Румъния, ще бъде оповестена публично днес.

РИГА - Международна конференция за присъединяването на Латвия към еврозоната на 1 януари 2014 година с участието на президента на Европейската централна банка (ЕЦБ) Марио Драги.

ФРАНКФУРТ - Германската канцлерка Ангела Меркел открива автосалона във Франкфурт, който днес отваря врати за професионалисти.

ПАРИЖ - Френският президент Франсоа Оланд ще представи план от 34 мерки, очертаващи приоритетите в промишлената политика на Франция.

ТОРОНТО - Открива се Международният филмов фестивал в Торонто.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg