EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Предстоящи международни събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи международни събития

mail10:15 | 16.10.2013прегледи 421 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Европейската комисия ще представи годишния си доклад за напредъка на страните, стремящи се към членство в евросъюза.
ЖЕНЕВА - Продължават преговорите между шесторката /петте постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН плюс Германия/ и Иран за иранската ядрена програма.
ВАШИНГТОН - Президентът Барак Обама ще разговаря в Белия дом с италианския премиер Енрико Лета.
РИМ - Генералният директор на Организацията на ООН по прехрана и земеделие (ФАО) Жозе Гразиану да Силва и италианската министърка на външните работи Ема Бонино участват в Световния ден на прехраната, целящ да привлече вниманието към глада по
света.
ПАРИЖ - Върховният комисар на ООН за бежанците Антониу Гутериш ще разговаря с френския президент Франсоа Оланд и с външния министър Лоран Фабиюс, главно за положението на сирийските бежанци.
РАМАЛА - Палестинският президент започва европейска обиколка, включваща Италия, Германия, Литва и Брюксел /до 25 октомври/.
БЕЛГРАД - Президентът на Хърватия Иво Йосипович пристига на двудневно официално посещение в Сърбия, първото от избирането през май 2012 г. на сръбския му колега Томислав Николич, чиито изявления доведоха до охлаждане на двустранните отношения.
МОСКВА - Министърът на външните работи на Словения Карл Ерявец ще разговаря с руския си колега Сергей Лавров.
АТИНА - Гръцкият парламент трябва да се произнесе по въпроса за отнемане на имунитета на шестима депутати от крайнодясната партия Златна зора.
САРАЕВО - Пресконференция след приключването на първото преброяване на населението в Босна и Херцеговина след края на войната през 90-те години.
БУКУРЕЩ - Международната организация за защита на човешките права Амнести Интернешънъл ще представи петиция до румънския премиер Виктор Понта с искане да спре насилственото експулсиране на роми.

източник:БТА


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg