EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Подписани договори за "Топли дол", "Траянови врата"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Подписани договори за "Топли дол", "Траянови врата"

mail12:40 | 15.11.2018прегледи 469 коментарикоментари 0


Подписани са договорите за изработване на технически проекти при предстоящите ремонтно-възстановителни работи на тунелите "Топли дол" на АМ "Хемус" и "Траянови врата" на АМ "Тракия". Въз основа на проектите, които ще се изготвят след това ще бъдат предприети необходимите ремонтни дейности, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Стойността на договора за проектиране на тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" е 333 408 лв. с ДДС. Изпълнител ще бъде "Пътпроект" ЕООД. Техническият проект на "Траянови врата" на АМ "Тракия" ще бъде изработен от Обединение "Свеко-Трансконсулт 22", с участници "Свеко енергопроект" АД и "Трансконсулт-22" ООД. Договорът е за 407 100 лв. с ДДС. Срокът за изработването и на двата проекта е 150 дни.

Предвидено е на съоръженията да бъдат извършени геодезически измервания, конструктивни обследвания, при необходимост инженерно-геоложки проучвания и представянето на технически доклад с проектно предложение за ремонтно-възстановителни работи. Целта е да се предвидят всички нужни мерки и дейности, които трябва да се изпълнят на двата тунела, в съответствие с изискванията на Наредбата за технически правила и норми за проектиране на пътни тунели.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg