EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Подлезът на НДК. Кой е отговорен?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Подлезът на НДК. Кой е отговорен?

mail06:15 | 19.03.2015прегледи 1561 коментарикоментари 0


Близо 2 години и половина след ремонта на подлеза на НДК за 2 млн. лв., гледката е ужасяваща – изкъртени и счупени плочи, течове и окаян вид. EconomyNews.bg обърна внимание за този проблем, заедно с некачествения ремонт на бул. „България” в София на стойност близо 7 млн. лв.
Междувременно гражданската инициатива „Спаси София” направи подробни снимки от разпадащия се подлез на НДК и отправи запитване към изпълнителя на ремонта - австрийската фирма Strabag.

В своя отговор, г-жа Рис, директор комуникация с клиенти, заявява, че от фирмата не са наясно какво е състоянието на подлеза днес, но ако се налагат ремонти в рамките на гаранцията, те ще ги извършат. За целта обаче възложителят трябва да ги поиска. В противен случай, от фирмата изпълнител не могат нищо да направят.

Присъединяваме се към питането към Общината защо нищо не се прави 2 години и половина, при положение, че сигнали за този подлез има от самото начало на неговата експлоатация, а междувременно той става все по-опасен за гражданите.
zoom_sss


Тагове: София, НДК, подлез
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg