EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Победителите от „Избран продукт на годината“ 2022

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Победителите от „Избран продукт на годината“ 2022

mail12:43 | 23.09.2022прегледи 872 коментарикоментари 0


Най-иновативните бизнес решения бяха отличени с наградата „Избран продукт на годината“ 2022 на гала церемония по случай петите годишни награди на конкурса, който тази година бе посветен на темата „Изкуството да бъдеш успешен“. Специлално за церемонията в България пристигна и основателят на световно признатия конкурс – Филип Гелдер.

Тази година, за първи път, конкурсът добави и изцяло нова категория към своето портфолио – „Избран продукт на годината – Собствени марки“, като така състезанието отговаря на нарастващата тенденция все повече търговски вериги да лансират свои марки.

Конкурсът „Избран продукт на годината“ се провежда в повече от 45 държави на всички континенти и е най-голямата световна награда за иновации на продукти и услуги, гласувана от потребителите. Всички победители в отделните категории се излъчват чрез независимо национално представително проучване, реализирано за България от Nielsen International сред 2000 респонденти и национален продуктов тестинг, който дава възможността за още по-точна оценка от страна на потребителите.

А ето и тазгодишните победители, които бяха наградени на гала церемонията:

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА „ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА 2022“

В основния конкурс, потребителите отличиха 7 продукта и услуги, които спечелиха възможността да използват емблематичното лого „Продукт на годината“ в своите опаковки и маркетинг материали. Ето кои са най-иновативните и успешни продукти и услуги за 2022 у нас:

В категория Здравословен чипс  - RiceUP! Brown Rice Chips

Иновация в технологията при чипса RiceUP! го прави неповторим, тъй като продуктът е създаден от цели зърна кафяв пълнозърнест ориз и произведен чрез уникална технология, позволяваща в най-голяма степен да бъдат съхранени здравословните ползи на оризовото зърно.

В категория Бира - Ариана Светло 500 мл

Ариана Светло е с обновен жълт дизайн, който изразява разпознаваемата и отличимата слънчева идентичност на марката. Новата кафява стъклена бутилка е удобна за консумация и съхранява качеството на продукта и характерната пивкост на Ариана.

В категория Кафе напитки - HELL ENERGY COFFEE

ENERGY COFFEE е готово за консумация кафе в кен, което съдържа ултра пастьоризирано мляко и истински екстракт от кафе. Естественият екстракт от кафе е това, което отличава Hell Energy Coffee от останалите напитки, а продуктът се радва на висок интерес и одобрение от потребителите.

В категория Дамски превръзки - Always Platinum

За трета поредна година Always успяват да спечелят доверието на потребителите у нас. Новите Always Platinum са с нови меки крилца и иновативен дизайн, разработени, за да бъдат деликатни с кожата и да избягват раздразнения.

В кaтегория Омекотители - LENOR HAUTE COUTURE

Новата колекция омекотители Lenor Haute Couture е специално създадена, за да предложи дълготрайна луксозна свежест на дрехите, вдъхновена от фините френски парфюми, благодарение на което се превърна в безапелационен лидер при омекотителите у нас.

В категория Премиум картови продукти - Debit Mastercard® Platinum от FiBank

Debit Mastercard Platinum от FiBank е иновативна премиум банкова карта от ново поколение, осигуряваща привилегиите, които предлагат Премиум картовите продукти. Това е първата карта, която идва с виртуален личен помощник, приложението Press Reader и с още много предимства.
 

В категория 5G Мрежа - 5G ULTRA и мобилни планове Unlimited

Стартираната през ноември 2020 година 5G ULTRA е първата истинска мрежа с 5G оборудване и честоти в България, която предлага гигабитови скорости. С нея А1 вече предлага 5G покритие на потребителите в над 220 населени места и курорта. Плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с население над 3 000 човека. А1 направи достъпа до 5G ULTRA още по-лесен и достъпен за своите клиенти, като отвори своята 5G ULTRA мрежа за всички свои абонати на мобилна услуга до края на септември. 

ПОБЕДИТЕЛИ В "ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА – СОБСТВЕНИ МАРКИ 2022":

Победители в конкурса „Продукт на годината - Собствени марки“  са 6 продукта с марката „Брей“ на Кауфланд, които спечелиха в 4 категории. Всички продукти „Брей“ са вдъхновени от традиционната българска кухня и се приготвят по народни рецепти. Марката печели за втора поредна година в конкурса, а ето и кои продукти отличиха потребителите за 2022:

Брей! Краве сирене по БДС в категория Сирене

Брей! Айрян 1,4% масленост в категория Айрян

Брей! Kюфтета смес, Стара планина в категория Кюфтета

Брей! Серия кисели млека от българско краве мляко в категория Кисело мляко

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg