EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Пловдив в топ 4 на ИТ градовете

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пловдив в топ 4 на ИТ градовете

mail11:05 | 06.02.2017прегледи 1386 коментарикоментари 0


Пловдив с ново признание в аутсорсинг индустрията - градът е в топ четири на най-бързо развиващите се градове в сектора в Централна и Източна Европа /ЦИЕ/, съобщиха от общината.
Градът под тепета е отличен по време на годишните награди "Споделени услуги и аутсорсинг в Централна и Източна Европа", които се проведоха във Варшава и се връчват за върхови постижения в сектора.
Номинирани са били 177 международно признати компании, градове и личности, разпределени в общо 24 категории. Сред отличените са най-динамично развиващите се градове в Централна и Източна Европа, IT & BPO компании, HR компании, частни инициативи и други.
В топ 4 на градовете, набиращи скорост в развитието на аутсорсинг индустрията, бе отличен Пловдив, в категорията "Emerging city of the year - CEE". Той срещна силната конкуренция с градове от Литва, Словакия и Унгария и редица други държави в Централна и Източна Европа.
През последната година на Пловдив бе отделено специално внимание в няколко специализирани статии на Financial Times и бе отличен в редица национални и международни конкурси, отчитащи постиженията в IT и BPO индустрията, припомнят от общината.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1956