EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Пловдив - в тройката на най-привлекателните градове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пловдив - в тройката на най-привлекателните градове

mail06:50 | 04.03.2015прегледи 1188 коментарикоментари 0


Пловдив влезе в тройката на най-привлекателни градове за живеене според класацията на престижния сайт за пътешествия It`s bohemian.

Сайтът подрежда 6-те най-привлекателни места, където човек би могъл да заживее в свой дом. Градът под тепетата е регион от света, който е "забравен от мнозина, но исторически е географската порта между Европа и Азия, което го прави особено важен за много завоеватели, както и за социални експерименти върху системи на управление", се казва в представянето му на сайта. Пловдив, който е една от "културните столици на Европа", е "изпълнен с добри хора и много вдъхновение за тези, които го търсят", се казва още в описанието.

Преди Пловдив в класацията се нареждат само три града. Първото място си делят нидерландските Амстердам и Лайден, а веднага след тях идва белгийският град Гент. Българският град успява да изпревари популярни туристически дестинации като Чешката република, където според авторите е трудно да се определи само един хубав град, Истанбул в Турция, както и екзотичния тайландски остров Ко Яо Нои. /БГНЕС


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886