EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Плевнелиев: Ще работим денонощно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Плевнелиев: Ще работим денонощно

mail09:30 | 31.10.2011прегледи 503 коментарикоментари 0


При първична обработка на 98% от протоколите на секционните избирателни комисии Росен Плевнелиев получава 52,5% от гласовете във вчерашния балотаж за президент на страната, а Ивайло Калфин 47,5%, съобщи на БТА Ралица Негенцова, говорител и член на ЦИК. Предстои въвеждането на протоколите от СИК в ЦИК, уточни тя. Столичната общинска избирателна комисия вече е предала в ЦИК своите протоколи от СИК. В момента се обработват протоколите на ОИК в Русе и Пловдив и това означава, че в ЦИК са протоколите на 87 от 264 ОИК.
Подкрепата ни мотивира още повече да направим това, в което винаги сме вярвали. Нашата кауза е една модерна България. Това заяви новоизбраният президент на България Росен Плевнелиев, който заедно с вицепрезидента Маргарита Попова, цялото ръководство на ГЕРБ и десетки кадри на партията, влязоха в НДК за заключителната пресконференция.
Нашата кауза е да работим денонощно, така че европейското развитие на България да получи своето ускорение, каза още Росен Плевнелиев. Битката беше правилно формулирана – тя беше между партии и се видя какви бяха резултатите. Личностите, които бяха подкрепени от партиите, показаха своите програми и своите каузи. Ние се чувстваме изключително мотивирани и продължаваме напред.
Благодаря на всички български граждани, които гласуваха, независимо за кой от кандидатите. Те показаха, че в България има активно гражданско общество. Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Ние вече имаме сключен и ясен договор с хората, които дадоха гласа си за нас, заяви още Плевнелиев.
Новата президентска двойка изобщо не се притеснява, ако политическата партия, която загуби изборите, да поиска касиране. Президентството, още от първия ден, в който ние стъпим там, ще работи прозрачно и открито и ще видите, че българското президентство ще бъде изпълнено по нов начин със съдържание. Ние сме се ангажирали да отворим вратите на президентската институция за гражданите, каза още Росен Плевнелиев.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1057