EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Платен стаж в Овергаз

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Платен стаж в Овергаз

mail12:30 | 04.05.2012прегледи 970 коментарикоментари 0


Двама финансисти от Университета за национално и световно стопанство и двама бъдещи инженери от Техническия университет в София спечелиха платен летен стаж в Овергаз на финала на студентското предприемаческо състезание Ф.И.Р.М.А. 3*, което газовата компания организира за трета поредна година в партньорство с Бизнес клуба на Софийския университет „Св. Климент Охридски", Софарма Фармасютикълс, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и Методия АД.

До последния етап на надпреварата достигнаха 15 отбора, разпределени в три големи „фирми", всяка от които има пет отдела – „Финанси и планиране", „Маркетинг и реклама", „Техника", „Информационни технологии" и „Корпоративна социална отговорност". Студентите трябваше да представят цялостна бизнес стратегия на стартираща компания пред осемчленното жури – представители на фирмите-партньори на инициативата.

Силният отборен дух и предприемачески нюх помогнаха на 13-членния екип на студентската „ФИРМА 3” АД да „продадат” концепцията си за развитие на предприятие за търговия на ядки и да грабнат първата награда – платен стаж в компаниите-партньори на състезанието.

Овергаз награди четирима студенти от фирмата-победител – финансистите Теодора Илиева и Кристина Димитрова и техничарите Александър Тодоров и Анна Борисова – с възможността да се обучават и да развият своите умения по време на платен летен стаж в компанията.

За трета поредна година Овергаз е партньор на „ResearchCenter" към Бизнес клуба на Софийския университет „Св. Климент Охридски" в организацията на състезанието за студенти Ф.И.Р.М.А. Надпреварата дава възможност на студенти от 1-ви до 4-ти курс от цялата страна да намират решения на проблеми, с които големите компании се сблъскват ежедневно.

* Функционална и иновативна работа в мениджърски аспект
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg