EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Пластичните операции - красота без щастие /видео/

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пластичните операции - красота без щастие /видео/

mail17:15 | 15.11.2010прегледи 3328 коментарикоментари 0


Първоначално идеята беше за телевизионно предаване, но в последствие осъзнах, че хората, които ме интересуват се намират в интернет. Моят таргет са дамите между 18 и 45, разказа Мария Чолакова за начина, по който е тръгнало всичко.
Самата аз съм търсила намесата на пластичен хирург. Чупила съм си носа два пъти като малка. Първо едно дете ме удари с една лопатка през носа и ми го счупи, после паднах и си го счупих сама", спомни си Мария "щетите" на своето детство. Оттогава започнах да търся информация и установих, че такава липсва. Решихме да направим този сайт, който по принцип е доста далеч от представата за сайт. Решихме да направим тази медия, за да застанем по средата между жените, които търсят информация за пластичната хирургия и дерматологията, и специалистите, които предлагат това. Като водеща и редакторка на сайта Чолакова търси да привлече вниманието главно на женската част от аудиторията. Наш таргет категорично са жените. В пластичната хирургия при мъжете, голяма популярност в момента набира увеличаването на пенис. Господата все по-често търсят удължаване на пениса със собствени тъкани и удебеляване с хиалуронова киселина. Колкото и зловещо да звучи, това са две манипулации, които нито са кървави, нито опасни. Търсени са корекции на уши, ботокс, липосукция и операция за прибиране на корема", обясни водещата. Да вземеш решение за пластична операция е нещо много сериозно. Всеки, който е взел това решение трябва да се поинтересува какъв елекарят, при когото отива. Да потърси подробна информация в интернет или от свои приятели, посъветва тя. Има длекари, които не са точно хирурзи и правят страхотни гафове. Нашата основна цел е да научим хората да се грижат за себе си и да търсят най-добрите специалисти. Това е основната ни движеща сила, с която започнахме. Повечето жени искат да знаят какво ги очаква. Ние показваме всичко така реалистично, защото това не са операции за обедната почивка, обясни атрактивната редакторка, запитана дали жените се плашат, след като видят шокиращите кадри от операционната зала. Много вярвам в това, всеки трябва да е информиран", каза тя. Пластичната хирургия никога не е необходимост, никой няма нужда от по-големи гърди или по-големи устни. За гърдите това е голям проблем, не само в България. Това е световна тенденция, която аз лично не одобрявам", беше категорична Мария. Въпреки това самата тя призна, че е увеличавала бюста си и на два пъти е коригирала носа си. Не отрече и, че в България има едни от най-страхотните хирурзи иапаратура. Независимо дали е лазер CO2, който струва няколко стотин хиляди евро или е антицелулитен уред, в повечето клиники веднага се купува, каза тя. Нашите хирурзи са търсени много от чужбина. Тя самата е присъствала на такива операции и е ходила в клиники в страната, в които има пациентки от други държави.
"Това, което искам да кажа на всички е, че пластичните операции не променят живота ни по никакъв начин. Може би променят малко отношението към нас самите, но нито ще бъдем по-щастливи, нито по-богати, нито по-умни. Аз бих посъветвала всички да инвестират "отвътре", защото отвън колкото и хубав да си, ако няма нищо отвътре си кух като хралупа. Пластичните операции не ни правят по-щастливи, правят ни по-красиви".


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg