EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Пилотно издание на California Superbike School в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пилотно издание на California Superbike School в България

mail19:15 | 27.08.2009прегледи 396 коментарикоментари 0


Този уикенд (29-30 август) за първи път в България ще се проведе California Superbike School. Писта “Дракон” в пловдивското село Калояново ще посрещне водещи имена в световния мотоспорт, от които родните мотористи ще черпят безценни знания и опит, съобщава Speed Press. Уменията, които ще бъдат усвоени в училището за шампиони, са полезни както на пистата, така и на пътя. Организираното от Зед Мото мероприятие предизвика голям интерес в мотоциклетните среди, като всички петдесет мотористи запазиха правото си на участие още през месец юни.
Редица световни шампиони, сред които Уейн Рейни, Скот Ръсел, Крис Вермюлен и Джеймс Тоусланд, дължат успехите си именно на California Superbike School. Българските любители на високите скорости ще имат уникалната възможност да бъдат обучавани лично от Анди Абът – директор на училището за Европа и личен треньор на множество шампиони. С него ще пристигнат още четирима английски инструктори от екипа на California Superbike School.
През съботния ден родните мотористи ще се запознаят с техниките за правилно вземане на завой. Подходящите скорост на влизане и траектория могат да бъдат решаващи за печеленето на състезание и за оцеляването на пътя. Редица стари мотористи смятат, че се справят отлично, но когато е наистина важно – в кризисна ситуация на пътя или във важно състезание, много често биват предавани от собствената си грешна преценка и неправилни навици за мотоциклетна езда. Тогава обикновено е твърде късно за осъзнаване на нуждата от подход и метод при вземането на завоите. В неделя мотоциклетистите ще се научат как да използват очите си на максимум и да набавят максимална информация с минимални усилия.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg