EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ПИБ не купува медийни групи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ПИБ не купува медийни групи

mail16:29 | 30.08.2012прегледи 616 коментарикоментари 1


По повод изнесената в медийното пространство информация, че Първа инвестиционна банка „купува вестниците Труд и 24 часа“, ръководството на банката заявява, че тези спекулативни публикации са неверни. това гласи официално съобщение на банката.

"В тази връзка напомняме, че дейностите, които една банка извършва, са точно регламентирани в Закона за кредитните институции. Банките не извършват нерегламентирана от закона дейност и не придобиват активи, несвързани с финансовата им дейност.
Основен приоритет на банките е кредитирането на успешни и перспективни проекти, подпомагане на развитието на бизнеса, като гарантират максимална сигурност на своите клиенти.", завършва съобщението.

Преди дни сайтове тиражираха информация, че двата вестника са станали собственост на банката, като сделката е станала неотдавна.
 


Тагове: ПИБ, медии
 
Коментари
 
Слънце - 30-08-2012 г. 16:42:30

То като няма новини през лятото някакви набедени „журналисти” започнаха да си фантазират. Ако политическият сезон беше започнал и имаше повече новини едва ли някой ще се заинтересова от безумните им твърдения. Първа инвестиционна е стабилна банка и никога не би си позволила да се замеси в някакви глупави афери.

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg