EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Печатът тази сутрин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Печатът тази сутрин

mail08:15 | 20.03.2014прегледи 913 коментарикоментари 0


МВР призна провал на акцията в Лясковец, но ще накаже само „пионки“ е водещото заглавие на вестник Сега. БСП се опита да препише на ГЕРБ саботаж за трагичната операция. От развоя на изслушването може да се предположи, че ще бъдат освободени двама търновски полицаи. Вестник Монитор уточнява, че бившият бодигард на Бойко Борисов Павел Ангелов и негов колега на своя глава снимали къщата на Петков. Стрелецът Петко Петков е готвел кръгова отбрана, пише вестник 24 часа. Практически е било невъзможно проникването в къщата му, казва главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Откриха процедури за лицензите на ЕРП-тата съобщава на първа страница Дума. И Ви Ен, "ЧЕЗ Електро България" и "Енерго-про продажби" застрашават сигурността на енергийната система, пише вестник Земя, като цитира позиция на ДКЕВР.

Брендо пропял за кокаиновото рали, пише на първа страница Стандарт. Свобода срещу информация. Това е основната версия за внезапната промяна на мярката за неотклонение на сочения за кокаинов крал у нас и в Европа Евелин Банев - Брендо. Вестникът цитира източници от разследването, според които задържаният сръбски наркобос Душко Шарич - Дарко е поел ролята на Брендо в калабрийската мафия.

Орешарски обеща кредити за нови работници, съобщава още Стандарт. Българската банка за развитие е предвидила 609 милиона лева за фирми, уточнява изданието.

Депутати, пропуснали заседания в парламента, постфактум внасят молби отсъствията им да бъдат извинени по лични причини, за да не изпуснат надницата, пише Труд. Според информация на вестника, през последните два месеца бюрото на председателя на Народното събрание Михаил Миков било затрупано от подобни искания.

Станишев обърка Кърджали с Крим е водещото заглавие на вестник Преса. „А ако утре някой поиска референдум за Кърджали?", запита провокативно лидерът на БСП в интервю за вчерашното издание на вестник „Труд“. Изказването на Станишев предизвика гневните реакции на политици и на историци.

Парламентът се препъна за Украйна, пише Телеграф. Оказа се, че основните партии почти нямат допирни точки по важния външнополитически въпрос, който изисква консенсус, допълва изданието.

Евтин хляб заради Украйна, прогнозира вестник Стандарт. За да попълни хазната, Украйна масово разпродава запасите от зърно. Не е изключено скоро това да се отрази на цената на хляба у нас.

Северният полюс ще е перлата в имперската корона на Путин казва в интервю за вестник 24 часа бившият външен министър Соломон Паси. След Крим, експанзията на Москва ще продължи в Приднестровието, Южните Курили и Източна Украйна, прогнозира Паси.

Има глобална криза на образованието, казва в интервю за вестник Монитор генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова. По думите й 250 хиляди деца по света не могат да четат и пишат. /БНР


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 905