EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Петте SPA оазиса в света

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Петте SPA оазиса в света

mail16:10 | 20.01.2015прегледи 798 коментарикоментари 0


Premium Lifestyle
Ако търсите най-доброто място за релакс, без значение от разстоянието, то едно от тези пет места може да се окаже следващата ви дестинация.

Спа център в Mandarin Oriental, Турция
На площ от 2700 кв.м, разположен в един от най-красивите курорти в Европа, Mandarin Oriental в Бодрум се гордее с невероятен спа център, в който може да се насладите на спокойствие, оздравяване на духа и тялото. С изглед към спокойствието на Егейско море, хотелът е предпочитана дестинация за мнозина. Двойките могат да се насладят на съвместни спа процедури, получавайки незабравими романтични мигове. Истинско уелнес уединение очаква гостите на ВИП апартамента, където има частен басейн и сауна.

Гранд хотел Kempinski des Bains, Швейцария
Прекрачвайки прага на този луксозен хотел оставате изумени от архитектурата, която олицетворява бляскавото минало на Сейнт Мориц. Алпийският спа център е наистина грандиозен, а престоят там – незабравим. На разположение на гостите са най-добрите натурални продукти, вътрешен басейн, различни бани, фитнес, слънчева тераса.

Парк-хотел Igls, Австрия
В малко селце в Тиролските Алпи, този хотел е идеалното място за отмора след изтощителния празничен сезон. Отслабващите и детокс пакети, които предлага, включват упражнения под професионален надзор. Ако релаксиращите масажи и детоксикиращите бани не са ви достатъчни и искате малко адреналин – може да се включите в планински преходи с професионален водач.

Курорт Chiva-Som, Тайланд
Това съвършено място за почивка и духовно обновяване се простира на седем декара в Хуа Хин. Подарете си прекрасни мигове сред интериор, изграден в тайландски стил, минималистични басейни и статуи на Буда. Освен цялостните терапии, курортът предлага на своите посетители възможност за персонализирани програми, които се фокусират върху диета, упражнения и релаксация.

Ananda в Хималаите
Разположен сред красотата на гигантските Хималаи, този курорт е може би едно от най-спокойните места на света, където може да подмладите тялото и духа си с лекота. В родината на йогата ще започвате деня си в сграда, която някога е била дворец на махараджа и ще практикувате йога на уединена тераса. Хотелът разполага с 13 стаи, разнообразие от над 70 вида процедури и най-пълноценния начин да се запознаете с древната система за природна и холистична медицина, известна като аюрведа.
 


Тагове: спа, курорти
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4146