EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Парични преводи от & за Гърция спрени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Парични преводи от & за Гърция спрени

mail07:10 | 22.07.2015прегледи 2811 коментарикоментари 0


По изискване на МъниГрам в клоновете на „Български пощи” ЕАД временно се преустановява приемането и изплащането на парични преводи от и за Гърция. Паричните преводи, които са изпратени преди 28 юни 2015 г. ще могат да бъдат изплатени след 01 юли 2015 г.
Приемането и изплащането на парични преводи по системата МъниГрам от и за Гърция ще бъде възстановено след като получим уведомление от нашия партньор
В пощенските станции се предлага услугата „Входящи и изходящи международни парични преводи” по системата ЕВРОДЖИРО.
Същевременно Националният осигурителен институт (НОИ) информира, че в отговор на зачестилите запитвания от страна на лица с гръцки осигурителен стаж относно условията за реализация на пенсионните им права в Гърция, на интернет страницата на институцията (www.nssi.bg) е публикувана полезна за тях информация.

Публикацията предоставя информация за необходимите данни, с които всяко лице трябва да разполага за удостоверяване на гръцки осигурителен стаж и за преценка правото му на гръцка пенсия. Информацията съдържа и описание на основните причини, поради които е възможно да се спре изплащането на гръцка пенсия. В текста присъства още подробна информация за издаването на гръцки осигурителен номер (А.М.К.А.) и гръцки данъчен номер (А.F.M.), изискуеми от институциите още в началото на всяка процедура по пенсиониране и необходими при постановяване на решение и отпускане на пенсия.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg