EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Парад на яхти в Св. Влас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Парад на яхти в Св. Влас

mail16:00 | 18.06.2012прегледи 795 коментарикоментари 0


В най-късата нощ на 2012 година 23-ти срещу 24-ти юни – нощта срещу Еньовден, на Марина Диневи в Св. Влас ще се проведе Парад яхти, магическото шоу е част от яхтеното изложение „Св.Влас“ – 2012.
То се организира за 7-ми път от Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България /АПВЯБ/ в периода от 21 до 24 юни. Своите лодки ще представят на изложението представителите на 16-те фирми - членове на Асоциацията. Те ще проведат и поредното си годишно заседание по тенденциите в развитието на условията за яхтен туризъм у нас.
В изминалата година, с помощта на Министерство на отбраната и на ИА „Морска администрация“ беше проведена акция по разставянето на обезопасителни буйове*, указващи опасни места и плитчини по българското Черноморско крайбрежие. Обезопасяването беше извършено с обединените финансови и организационни усилия на Асоциацията на ахтените пристанища, Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България, застрахователна фирма и притежатели на лодки. Обезкуражаващ е фактът, че за изминалата година всички съоръжения са били откраднати и в крайна сметка, акцията се е обезсмислила, а проблемът с безопасността в акваторията не е решен.
Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България е учредена на 11.12.2009 г. като сдружение с нестопанска цел.  Тя е обединение на български юридически лица, които са производители и/или официално оторизирани представители на световни производители на яхти за територията на Република България. Това са „LZ Yachting 1991”, „ БГ Яхтинг ”ООД, „Венид – Яхт Чартър” ООД, „Марина Системс” ЕООД, „Киров” АД, „Каданс” ЕООД, „Интерей” ЕООД, „Геа Интернешънъл”, „Албако Импекс”, „М.И.Н.Т” ЕООД, „ЕЛС” ЕООД, „Булмер”, „Вексел” ООД, „Наутик Груп”, „БС Марини” ООД.

 

 


 


Тагове: яхти, парад
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4070