EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пампорово отворива конгресен център

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пампорово отворива конгресен център

mail19:36 | 25.06.2019прегледи 348 коментарикоментари 0


Летният сезон в Пампорово стартира на 29 юни, като през целия ден лифтовете в курорта ще возят безплатно, съобщиха от "Пампорово" АД.
Модерен конгресен център ще бъде открит в първия ден от сезон "Лято в Пампорово".
В зала "Родопи" на изцяло обновения хотел "Перелик" ще бъде открит и представен Конгресен център "Пампорово". Центърът представлява осигурен с най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с общ капацитет 1500 места. Най-голямата и единствена по рода си в курорта зала "Родопи" е със 750 места. Комплексът е изграден така, че да е достъпeн за трудноподвижни хора.
Туристическият център в Пампорово ще обслужва целогодишно туристите в курорта с актуална информация за услуги, забележителности и маршрути. Програмата в центъра ориентира гостите на курорта за възможностите за спорт и активна почивка като планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, туристически и алпийски маршрути, спускане с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене.
Велопарк Пампорово вече е отворен за летовниците, предпочитащи маршрутите за планинско колоездене. Паркът разполага с 15 велотрасета с обща дължина над 35 км с различна степен на трудност, подходящи и за начинаещи колоездачи, и за професионалисти.

/БТА


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg