EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Падове за дигитални подписи въвежда „Спиди”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Падове за дигитални подписи въвежда „Спиди”

mail13:05 | 25.09.2019прегледи 746 коментарикоментари 0


 „Спиди“ АД въвежда в офисите си падове, разработени специално за вземане на дигитални подписи. Устройствата ще увеличат сигурността за клиентите на компанията с уникалната си защита срещу злоупотреби. Едновременно с това цифровизацията на необходимите подписи е в съответствие с политиката на компанията за устойчиви грижи за околната среда.

За разлика от широко използваните таблети за подписи, падът има редица технологични предимства. Неговият висококачествен 5" цветен LCD дисплей с висока резолюция (800 х 480) осигурява възможност за максимален контакт и достатъчно място при взимането на подпис. Наред с широкия дисплей, подобреният по-тънък дизайн и равна повърхност правят подписването по-удобно. LCD дисплеят е изключително устойчив на многократно използване – преминал е успешно тествания с над 500 000 подписа без износване на повърхността.

Освен удобство и бързина на обслужването при приемане на пратки и при други операции, които по закон изискват подпис, клиентите получават повече сигурност от гледна точка на защитата на информацията. Новият пад за дигитален подпис е съобразен с последните изисквания на GDPR за сигурност в случаите, изискващи правно обвързващи ръчни подписи, както и при съхраняване и криптиране на информацията.

Специално разработеният пад за дигитален подпис е печелил наградата на големия международен конкурс за изключителен дизайн и иновации Red Dot.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg