EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Очаква се пазарен ръст на IP телевизията у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Очаква се пазарен ръст на IP телевизията у нас

mail13:20 | 27.01.2010прегледи 1425 коментарикоментари 0


Tелекомуникационият оператор Спиди Нет (http://www.speedy-net.bg/) обяви промоционални пакети „Телевизия + Интернет“ за настоящи и бъдещи абонати. Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.
„Миграцията на телевизията към IP среда вече преминава в етап на зрялост, основните технологични и пазарни проблеми са решени и аз очаквам през тази година да наблюдаваме сериозен ръст на този тип услуги както у нас, така и по целия свят. Хубавото е, че пазарът на интерактивна цифрова телевизия в България се развива ако не със същите, то поне със сходни темпове като тези в останалия свят и от това ще спечелят най-вече потребителите. С новия промоционален пакет Спиди Нет иска да популяризира по-широко IP телевизията и същевременно да даде възможност на своите клиенти да се убедят в качеството на услугата“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.
За нови потребители телекомът предлага два ценови варианта. При избор на „Пакет Старт“, срещу 25 лева на месец, потребителите получават възможността да гледат 25 телевизионни програми, както и да използват оптичен Интернет. Стандартните цени на двете услуги са съответно 19 лв. и 25 лв. месечно, но при сключването на едногодишен договор, се спестяват 9 лв. всеки месец. На потребителите, които искат да имат повече ТВ канали, Спиди Нет предлага промо „Пакет Стандартен“ на месечна цена от 30 лв. Той включва 89 телевизионни програми, в комбинация с оптичен Интернет. Настоящите абонати на компанията пък могат да закупят „Пакет Стандартен“ на стойност 39 лв. на месец, който също включва 89 ТВ програми и оптичен интернет. При нарастване броя на програмите, всички абонати автоматично ще получават достъп и до новите канали. Очаква се още до края на месеца те да станат 100, а през следващия месец броят им ще продължи да расте.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1955