EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Отново хаос по линията на Трамвай №7

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отново хаос по линията на Трамвай №7

mail10:37 | 11.01.2017прегледи 1977 коментарикоментари 1


Днес транспортното обслужване по трамвайна линия №7 беше хаотично, а пътниците минаха през истински ад. За това сигнализира "Спаси София" във Фейсбук:

Кое изненада Центъра за градска мобилност, че се стигна до ситуация в която спирките бяха претъпкани и се налагаше да се изчакват по три-четири трамвая, че да могат да се качат? Нима не могат да предвидят, че когато има снеговалеж и студ, гражданите ще предпочетат да оставят колите си паркирали и ще използват градския транспорт?

Получихме сигнали от граждани, че трамвайна мотриса по линията №7, по нареждане на Главния диспечер е свалила пътниците посред линията (на спирка бул. Пенчо Славейков) и е продължила до кв. Иван Вазов, вместо да поеме по линията си до крайната й спирка в ж.к. Борово. Крайно недопустимо е пътниците от претъпкания трамвай да бъдат сваляни посред линия след като са чакали да мине поредната мотриса, в която могат да се наблъскат. Кой е отговорен за този хаос - искаме конкретни отговори и пояснения както от Центъра за градска мобилност, така и от Транспорт за София!

Също така призоваваме зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев да се ангажира лично новите трамваи Песа да не седят в депото, а всичкият наличен състав да бъде включен в обслужването на най-натоварените линии. Положението е нетърпимо и повод за сериозен размисъл от страна на Столичната община. За пореден път призоваваме и ЦГМ да отблокира всичките хиляди блокирани ползватели, сред които и Спаси София и нейните членове. Дружеството получава ежегодно по 95 млн. лв. от нашите данъци и това трябва да спре!


 
Коментари
 
Анелия - 12-01-2017 г. 10:29:20

Абсолютно съм съгласна с написаното. Но за съжаление адът продължава и днес 12.01.2017 г. отново хората чакаха премръзнали по спирките, при температура от - 18 С, повече от половин час. Впоследствие идват по три трамвая, това е недопустимо. Това ли са модерните трамвай на София?

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4098