EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Отново се набират кандидати за РВД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отново се набират кандидати за РВД

mail18:01 | 12.09.2018прегледи 443 коментарикоментари 0


BULATSA започна от 1 септември есенната сесия за набиране на кандидати за Ръководители на полет, съобщиха от дружеството. За желаещите да се запознаят по-отблизо с професията, на 27 септември ще има "Ден на отворени врати". Посетителите ще имат възможността да посетят Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажорите за обучение и да се запознаят със спецификата на работата на Ръководителите на полети. В реално време ще се наблюдава тяхната работа, а експерти ще отговарят на въпроси.
За да участват в събитието, желаещите трябва да се регистрират до 26 септември в специалната форма на сайта на BULATSA https://www.bulatsa.com/
Допускът в сградата е със специален режим и всеки записал се за участие е необходимо да носи документ за самоличност, се припомня в съобщението.
Есенната сесия за подаване на документи приключва на 15 октомври. Кандидатите, които не успеят да се включат в този подбор, могат да участват в пролетната сесия през март 2019 година.
Документи се подават целогодишно, а повече информация за изискванията към кандидатите може да се открие на корпоративния сайт www.bulatsa.com.


Тагове: полети, РВД
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg