EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Отваря се бул. "Цариградско шосе"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отваря се бул. "Цариградско шосе"

mail07:00 | 04.09.2014прегледи 1499 коментарикоментари 0


От утре се възстановява движението по столичния булевард "Цариградско шосе" за автомобили. Възстановя се и движението на градският транспорт в участъка, това каза кметът Фандъкова днес по време на посещението си на обекта.

По време на строителните дейности бе извършена цялостна реконструкция, както на директното трасе, така също на две мостови съоръжения, два пешеходни подлеза и един автомобилен. През днешния ден фирмата –изпълнител полага маркировка в последния участък. Ще остане да се работи единствено на пешеходния подлез на Окръжна болница. Там се предвижда и монтиране на асансьори, каза още столичният кмет.

До 15 септември ще приключат ремонтните работи на друг основен булевард в западните квартали на столицата - „Никола Мушанов". В момента там се работи усилено по последната отсечка на проекта - продължението на „Мушанов" - бул. „Овча купел", в отсечката между улиците „Житница" и „Любляна".

До 15 септември ще се обновяват и бул. „Тодор Каблешков" - между „България" и „Братя Бъкстон".

По план върви и ремонтът на 10-километровия участък от „Ботевградско шосе" в отсечката от ул. „Летоструй" до „Околовръстното шосе". Там ще бъдат обновени до 30 октомври 5 моста и 5 подлеза, както и връзката с бул. „Владимир Вазов".


Тагове: шосе, движение
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4190