EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Оставки и назначения в Гърция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Оставки и назначения в Гърция

mail12:45 | 12.03.2013прегледи 572 коментарикоментари 0


Стелиос Ставридис е назначен за нов шеф на гръцката агенция за приватизация, след като миналата седмица досегашният й титуляр Такис Атанасопулос подаде оставка, съобщи агенция АНА-МПА. Новият ръководител е бил изпълнителен директор на водосднабдителната и канализационна компания ЕВДАП. Името на подалия оставка Атанасопулос фигурира сред имената на редица бивши ръководители на гръцката Национална електрическа компания (ДЕИ), които преди дни бяха обвинени за нарушение на служебните задължения и най-вече за това, че са възложили изграждането на електрическа централа, довело до загуби на компанията на стойност около 100 млн. евро.

Едновременно с досегашния шеф на агенцията за приватизация, оставка подаде и главният секретар на финансовото министерство Йоргос Мергос, съобщава електронното издание на гръцкия в. "Катимерини".
Министърът на финансите Янис Стурнарас е приел двете оставки. Поста на Мергос ще заеме Христина Папаконстантину, която досега беше главен секретар по фискалната политика в министерството на финансите.
Снимка: Архив


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg