EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ОПАК пред НДК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ОПАК пред НДК

mail09:15 | 29.05.2012прегледи 498 коментарикоментари 0


На 16, 17 и 18 юни 2012 г. (събота, неделя и понеделник) пред Националния дворец на културата в София ще се проведе второто поредно издание на Изложението за проекти по европейски и международни програми „Европа за нас". Събитието се организира по инициатива на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев съвместно с Българския икономически форум и има за цел да представи европейските и международни програми, както и проекти, които са в процес на реализация или са успешно изпълнени в рамките на изтеклата година. Тридневното събитие ще включва шатри за всяка оперативна програма, официално откриване, дискусия (която е предвидена за последния ден, 18 юни 2012 г.) и развлекателна програма.
Експерти от Управляващия орган на ОПАК ще отговарят на въпроси и ще раздават информационни материали за възможностите за финансиране с европейски средства. Ще бъде представена актуална информация, добри практики и текущите процедури по програмата.
На 16 юни изложението ще открият министърът по управление на средства от ЕС, ръководителят на Представителството на ЕК в България, посланиците на Кралство Дания и на Република Кипър у нас и кметът на град София.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg