EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Онлайн платформа за ученици от технически гимназии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Онлайн платформа за ученици от технически гимназии

mail12:50 | 19.01.2011прегледи 650 коментарикоментари 0


Овергаз разработи онлайн платформа за ученици. Платформата помага на младежите от пет технически гимназии в страната да се развиват професионално. Тя дава възможност на участниците да попълват онлайн тестове, да споделят опит и впечатления в интернет форум, да четат за различни инициативи, в които могат да се включат, както и да намерят допълнителни материали за подготовка. На www.young.overgas.bg всеки ученик получава индивидуален профил, в който ще се вписват неговите резултати.
Нивото на знания и постижения ще бъде оценявано, а младежите с най-висока комплексна оценка получават възможност да станат стипендианти или да постъпят на работа в компанията, след като завършат средното си образование.
Участници в проекта са всички ученици от 8 до 12 клас от специалността „Газова техника” в професионалните гимназии в Кюстендил, София, Русе, Стара Загора и Ямбол.  Специалистите от Овергаз ще проследяват развитието на младежите, ще подпомагат тяхната професионална и личностна реализация с различни проекти – спорт, лидерство, предприемачество, образование, изкуство и др. Специално създадена система ще оценява потенциала на участниците, ефективността на програмите и методите на преподаване и подготовка.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg