EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Онлайн кредит - 4 златни правила за спестяване

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Онлайн кредит - 4 златни правила за спестяване

mail18:40 | 29.09.2017прегледи 14209 коментарикоментари 0


zoom_sss

 

На все повече хора им се налага да изтеглят онлайн кредит. Разходите сякаш се увеличават с всеки месец, а в същото време доходът или не расте, или не расте със същия, галопиращ, темп. Освен това всеки месец носи някакъв съвсем нов, непредвиден разход – от ремонт на двигател до сватба на приятел. Неусетно посягаме към поредния онлайн кредит и в един момент се питаме: как ще се справим?

Ето четирите златни правила на спестяването.

1. Смятайте по-големите покупки на база на парите, които изкарвате на час или на ден.
Всеки път когато минете покрай онези така желани летни мрежести ботуши на поредната марка с необосновано големи цени, просто сметнете колко часа или дни работа би отнела покупката им. Ще усетите студен душ посред жегата.

2. Сложете таван на подаръците в рамките на семейството. Практиката да бъркаме дълбоко в семейния бюджет или да се обръщаме към онлайн кредит при всеки по-голям повод е дълбоко порочна. С един разумен таван на подаръците всички ще са по-спокойни. В крайна сметка е по-важно да покажете уважение, да проявите творчество и истински да изненадате човека. Организирайте тайно приятелите му за парти изненада или пък му завържете очите и го заведете на любимо място. Вариантите са безброй.

3. Автоматизирайте спестяването. Един от най-добрите начини за спестяване е да го превърнете във фиксиран разход. Нещо като сметката за ток. На човек не му е присъщо да спестява, затова трябва да си го наложите.

4. Изберете си ден от седмицата, в който няма да харчите. Не се стряскайте, ако в началото е трудно. Нужна е малко логистика и воля. Направите ли го няколко пъти, ще видите, че е възможно.

Следвайки тези прости правила, след определен период от време ще се сдобиете с екстра пари, които да ви помогнат за погасяване на вноски по онлайн кредит. Опитайте. Ще ни благодарите после.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg