EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

О.з. генерал – шеф на BG промишлен център в Москва

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

О.з. генерал – шеф на BG промишлен център в Москва

mail15:01 | 02.09.2010прегледи 2348 коментарикоментари 0


Кирил Мазнев е новият директор на Центъра на промишлеността на Република България в Москва,съобщи Министерство на икономиката,енергетиката и туризма (МИЕТ).
Българският заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов посети руската столица и представи новия ръководител на среща в центъра. В нея участваха специалисти от около 80 български фирми, които ползват търговски офиси и складови площи в него. По-късно се състоя и неформална среща на българския бизнес в Москва.  
Трудовите правоотношения с досегашния директор на центъра Малина Божинова са прекратени и тя е освободена без предизвестие по чл. 19 от Закона за администрацията. Божинова заемаше поста от октомври 2007 година.
Досега Кирил Мазнев бе началник на сектор "Офсет" в отдел "Инвестиции и офсет" на дирекция "Икономическа политика" в МИЕТ. Той има висше военно-инженерно образование и е генерал-майор от резерва. Заемал е различни позиции в Българската армия. В МИЕТ започва работа през юни 2009 г. като началник на отдел "Офсетни споразумения".
Сред първите му по-важни ангажименти на новата длъжност е да подобри организацията на работа и ефективността на центъра в Москва, да активизира диалога с българските фирми у нас и в Русия, които ползват услугите на представителството, да популяризира възможностите му за по-тесни бизнес контакти на наши компании на руските пазари.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg