EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Общински басейн с минерална вода във Вършец

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Общински басейн с минерална вода във Вършец

mail17:30 | 14.06.2017прегледи 1015 коментарикоментари 0


Басейнът на община Вършец с минерална вода в село Спанчевци ще отвори врати на 17 юни, съобщиха от местната администрация.
Таксите за посещение не са увеличавани от миналата година - 2 лева за деца и 4 лева за възрастни. Водата в басейна е топла и извира направо от недрата на земята с температура около 35 градуса, уточниха от администрацията.

Същевременно, забавно лятно училище за деца от Вършец и техни връстници, които прекарват лятото при баби и дядовци в курортния град, организира общината във Вършец.
Заниманията започват ще продължат до 11 август. Разделени по възрастови групи, децата ще играят занимателни игри, ще рисуват, пеят, ще учат забавна математика, чужди езици и готварство, ще правят разходки сред природата, ще придобиват компютърни умения, ще се занимават с фотография.
Лятното училище ще започва в 8.30 всеки ден и ще завършва в 17.30 часа. Заниманията ще бъдат в базата на Обединения детски комплекс във Вършец и на открито сред природата. То ще струва по 10 лева на седмица на родителите. Ще се предлага и обяд в ресторант срещу символична сума.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg